23948sdkhjf

Folkemøde 2018: Coop byder på debatter, smagsprøver og medejerindflydelse

Kan vi klare os uden pesticider og hvordan undgår vi skadelig kemi?

Kan vi blive bedre til at videregive vores glæde ved at lave mad, og er plasticemballage godt eller skidt?

Vil andelstanken og medejerskab også være der i fremtiden, og hvad skal Coop gøre for samfundet og medejerne?

Det er blot nogle af de spørgsmål, der er til debat på Coops i alt 20 meget forskellige arrangementer under Folkemøde 2018 i Allinge fra torsdag den 14. juni til lørdag den 16. juni 2018, fortæller organisationen i en pressemeddelelse.

- Coop har 1,7 millioner medejere, og vi vil rigtig gerne i dialog med flest muligt af dem på Folkemødet. Men da det ikke er dem alle, der kan komme til Bornholm, har vi i de seneste uger opfordret dem til på sociale medier at fortælle, hvad de synes, Coop skal lave af nye tiltag i fremtiden - og vi har fået en masse gode idéer ind, siger Coops formand Lasse Bolander, som man kan møde i flere debatter under Folkemødet.

Det er også første gang, man vil kunne høre podcasts fra Coop.

Og det med medejerindflydelsen præger Coops telt på Folkemødet, for fredag kl. 16.15 indbyder Coops adm. direktør Peter Høgsted til "Peters hule".

Her vil standupkomiker Jonatan Spang vende de mange idéer sammen med blandt andre Coop Danmarks adm. direktør Peter Høgsted og udvælge de bedste.

Sammen om bedre mad

Under alle Coops arrangementer vil der blive serveret debatrelevante smagsprøver, tilberedt af de dygtige kokke Claus Holm og Gorm Wisweh. De to har fået til opgave at krydre debatterne, så der ikke blot er ord i luften, men også dufte og smage til de øvrige sanser.

Når Claus Holm og tidligere fiskeriminister Karen Ellemann fredag kl. 15 sætter gang i en debat om, hvordan vi får "Fisken på disken", giver de smagsprøver på nemme men lækre fiskeretter.

Under Folkemødet holder Coops skolekontakt også madglæden i kog hos børn for at inspirere dem og deres forældre til at lave mere mad sammen i hverdagen. Lørdag eftermiddag giver Gorm Wisweh tips til, hvordan børn helt selv kan lave velsmagende grønne pizzaer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14